Untuk sendiri..

Bismillah walhamduLillahTak tergamak nak tidur walaupun keadaan mata amat menekan. Rasa bersalah kalau dilayan rasa ngantuk ni dengan menarik selimut, menepuk bantal dan memejamkan mata. Enaknya... Tapi, macamana dengan subuh? Kena tidur juga la jawabnya. Terlepas, naya je..Esok pagi bangkit, perkara sama menghantui fikiran saya dengan kerja yang banyak dan belum ada tanda-tanda nak 'setel' … Continue reading Untuk sendiri..

gelagat si BOB di hari ucap Bapak Anwar

Bismillah walhamdullilah, InsyaAllah, sikit je petang ni. Setelah mendengar Bapak Anwar Ibrahim berucap sempena Seminar 100 tahun Bapak Natsir, saya hampir hilang kesemua idea untuk menulis sebab tetiba ternampak orang paling popular KUIS, Sedara Bob(bukan nama sebenar) yang 'qiut' dan 'cubby' saling tak tumpah seperti watak Po dalam animasi kung fu panda..  Hehe.. Macam kesian,tengok … Continue reading gelagat si BOB di hari ucap Bapak Anwar