Adham is back!!! huhu

salam alaik,

I am Adham Hambali. heheh.. It has been more than 2 years, I didn’t update any stories and entries. apologies for that. so many things to do. so many changes in my current life. But I am still here. fulltime da’e, engineer, father and husband. hehe.. my life now is   getting harder and harder. but yeah, as usual i have no choice, need to face it. Actually I do have a choice but it’s not a good one.. haha..

Innallah ha maana. He (ALLAH) never leaves us.

See you in the next ‘cerita’😉

3 thoughts on “Adham is back!!! huhu

  1. Ilham Wahyu says:

    salam’alaik ..welcome back Brother Adham..ana bru view weblog ALAM ni..byknya sawang-sawang…last ana tgok weblog ni di updated 2009…huhu..dah berkurun lamanye …kami menanti next cerita from sahabat2 blog ALAM ni..mohon weblog ni dapat dihidupkan kembali..seperti zaman kegemilangan ALAM dulu..ap2 pun, gembira dapat baca post terkini bro adham ..Thumbs Up bro adham.!” RINDU ALAM,KUIS..

    1. abudarwis says:

      salam.

      Allah.. ada juga yg jenguk blog usang ni.. ana sangat2 tidak punya masa kerana tanggungjwb kerjaya.. ana sangat rindu utk menulis kembali.. tapi ana tak mahu tergesa menulis.. menulis tanpa persediaan mcm jenayah bg ana.. inshaAllah doakan ana.. terima kasih..

      1. ILham Wahyu says:

        Salam’alaik,
        Kaifahaluk Bro.Adham?
        Mg Bro.Adham dan keluarga berada dlm keadaan baik serta sihat walafiat hendaknya.
        Alhamdulillah, Bro Adham…setiap manusia telah di sediakan bg kita 24/7. Inshallah, ana pasti Allah myediakan satu waktu yg tepat utk Bro.Adham kembali menulis semula di weblog ni.
        Kami doakan agar anta terus bersinar dalam bidang penulisan di weblog anta. Mg Allah swt sentiasa memberi ilham serta cetusan idea yg baru buat bro mghasilkan pnulisan yg mmpu memberi kesan yg baik kpd para pembaca yg ziarah di weblog Bro.Adham..(^_^)
        Inshallah, DETIK itu pasti sentiasa hadir sama ada dlm keadaan kita sedar ataupun tidak.
        Moga penulis2 sahabat ALAM terus aktif menulis hatta ianya cerita / kisah ringkas namun mpunyai point +ve yg boleh dipelajari oleh semua pembaca.
        iNSHAALLAH..
        RINDU ALAM KUIS.

        Regards,
        ilham.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s