Siapa abudarwis

Fulltime Dai’e

Nama:

Muhamad Adham Bin Hambali

Tarikh Lahir:

27 Oktober 1984

Tempat Lahir:

Batu Pahat, Johor

Kerjaya:

IT Engineer @ Standard Chartered – Scope International (M) Sdn Bhd

Kelulusan:

– Dip in IT

– Bachelor in IT (Network Technology)

Dan janganlah kamu campur adukkan yang benar itu dengan yang salah, dan kamu sembunyikan yang benar itu pula padahal kamu semua mengetahuinya. (2: 42)

Hubungi saya untuk hal-hal yang PENTING sahaja :

emel : abudarwis@yahoo.com

                adham.hambali@gmail.com

HP no: 0133237084

Sila tinggalkan jejak anda di ruangan yang disediakan. Terima kasih😀

22 thoughts on “Siapa abudarwis

  1. abudarwis says:

    salam cik zamin fatimah🙂

    pmberi komen pertama kat page ni.. Tahniah! Anda mmenangi sbuah kereta mercedes e200 kompressor😀

    sykran 4 dropping by kat blog yg dhoif ni
    hadiah tu tuntut kat pjabat mnteri besar trennganu ye🙂

  2. abudarwis says:

    Salam adli,

    Syukran ats knjungan🙂 Salam perkenalan. Mcm dah lama kenal. hehe.. Harap kita dpt berkongsi ssuatu yang brmanfaat. Salam ukhwah fillah. Jazakallah😀

  3. abudarwis says:

    salam
    😀 Sukanya ana akhirnya pemilik blog nurofislam.blogspot.com masuk kat blog ana yg entah hape2 ni.. InsyaAllah, niat manfaat tuk semua..

    Pasal shoutbox tu, InsyaAllah lps raya ana masukkan.. Kalu nk ucap slamt hari raya ke, hari lahir ke ( (ehem, tak lama dah) atau apa2 ucap slmt, bolehla dilalukan di sni atau kat mne2 entri.. Syukran akh ats persinggahan yg mnyenangkan..🙂

  4. abudarwis says:

    salam akh dhimas LN,
    salam, mungkin sahabt-shabat ana ade kesana.. ana xbrkesempatan.. Syukran singgah sini..

    salam ukh afra afifah,
    syukran🙂

    salam serikandiumar,
    salam.. InsyaAllah kenal.. selamat bjuang di bumi KUIS

    Salam denologis
    thanks 4 dropping by..🙂

  5. salam alaik…salam perjuangan. hmmm ini rupanya “abudarwis”…classmate network ana rupenya. teruskan perjuangan sebagai syabab terbilang. bittaufik wannajah 4 this final. wassalam.

  6. nak tahu says:

    salam

    kenapa ‘abudarwis’? boleh cite kat pngunjung abudarwis tak? belum kawin kan..
    If u fell free n comfort to tell us😉

  7. phew~phew says:

    akhi..anta..abu..darwis..adham..

    ana peng’drop’ koment nomor 20

    leh dapat merz gak tak?

    tak pon sedeqoh jer anta punyer SangHijau (kalau tak keberatan)

    lalalaalal

    1. abudarwis says:

      sabo je cik ombak.. nak sanghijau ye.. jap2, cmpur yuran sem lepas xsetel lagi, yuran sem ni cket, blnja makan mnum sblm setel mara, buku +-/x??? semuanya rm 9500.. bleh byar ansuran slma 4 mnggu😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s